Bu hafta size ne getirecek?

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Duygusal yoğunluğun ve isteklerin güçlü bir şekilde ortaya çıktığı günlerdeyiz. Gücümüzü ve enerjimizi daha doğru yönde kullanmaya çalışalım. Özellikle karşılıklı konularda dengeli ve yapıcı olmak durumundayız. Haftanın ilk günlerinde, araştırma gerektiren konularda daha başarılı olabiliriz. 8 Kasım’dan itibaren denge ve uyum sağlamak konusunda çok çaba gösterebilir ve sonuç elde edebiliriz. 9 Kasım’dan sonra görüşmeler ve bilgi gerektiren konular daha gerçekçi ve bilinçli olmayı gerektiriyor. Düşüncelerimizin dağılmamasına dikkat edelim. Hafta sonu koşullar oldukça karmaşık hale gelebilir.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

5 Kasım Pazar

Kişisel gücümüzü ortaya koymak istiyoruz. Ancak gururumuza da dikkat edelim.

6 Kasım Pazartesi

Daha esnek davranmak faydalı olacak. Görüşmelerde tıkanabiliriz.

7 Kasım Salı

İşle ilgili konular, detaylar daha hızlı bir şekilde ele alınabilir. Çalışkanız.

8 Kasım Çarşamba

Araştırma ve inceleme gerektiren konular dikkatinizi çekebilir. Verimli olabiliriz.

9 Kasım Perşembe

Bugün beraberliklere ve denge arayışına odaklıyız. Bazı gizli durumlar da söz konusu olabilir.

10 Kasım Cuma

İlişkilerimizde daha dikkatli ve hassas bir tutum içindeyiz. Gizli kalan şeyler de söz konusu olabilir.

11 Kasım Cumartesi

Tehlikeli ya da riskli konulara daha fazla özen göstermek gerekiyor. Düşüncesizce davranmayalım.

 Haftalık Yorumlar 

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Haftanın ilk günlerinde duygusal açıdan önem verdiğiniz ya da tutkulu olduğunuz bir konuda daha büyük bir çapa içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili konular ya da sahneye çıkma isteği sizi daha kararlı kılıyor. 8’inden itibaren karşılıklı konularda ve ilişkilerinizde daha hareketli ve paylaşımcı olabileceğiniz koşullar var. Bu yeni dönemde aşkta ve beraberliklerde daha çok şey paylaşabilirsiniz. 9 ve 10 Kasım civarında karşılıklı konularda sizi etki altında bırakan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni fikirlere açıksınız.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde karşılıklı konular ve denge gerektiren koşullar dikkat çekiyor. Evliliğinizde ya da ilişkilerinizde sizi harekete ve mücadeleye yönelten çok şey var. Haftanın ilk günlerinde ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda daha çok şey yapmak isteyebilirsiniz. Biraz esnek olmaya da çalışın. 8’inden itibaren özellikle çalışma ortamınızda güzellik yaratmak ya da iş ortamında ilişkiler sizi daha fazla meşgul edebilir. 9-10 Kasım civarında çalışma ve düzen gerektiren konularda daha dikkatli olmaya çalışmalısınız. Yakın çevrenizde hareketlilik artıyor. 

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Akrep burcundaki gezegenler çalışma, düzen ve hizmet konularını harekete geçirirken daha fazla çaba, iş ve meşguliyet içindesiniz. Bu dönemde mesleki alanda kendinizi odaklayabileceğiniz pek çok konu var. Sağlık ve hizmet konularına daha çok özen gösterebilirsiniz. Haftanın ilk günü görüşmeler ve konuşmalar sizi oldukça meşgul edebilir. 8 Kasım ile birlikte aşk hayatınız ve sizi mutlu edebilecek konularda daha olumlu ve akıcı koşullar bekleyebilirsiniz. 9-10 Kasım civarında ise duygusal alanda daha gerçekçi olmaya çalışın.

YENGEÇ  Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde kendinizi duygusal açıdan güçlü bir şekilde ifade etmek istiyorsunuz. Aşkta ve severek yaptığınız işlerde çok daha odaklı olabilirsiniz. Ancak aşkta biraz daha sakin olmaya çalışın. Haftanın ilk günlerinde harcamalarınızı arttırabilecek durumlar gündeme gelebilir. 8 Kasım sonrasında evde ve ailevi konularda olumlu adımlar, daha fazla güzellik ve uyum getirebilecek çabalar içinde olabilirsiniz. 9 Kasım civarında eve yönelik işleri toparlamak gerekebilir. Bu dönemde işteki organizasyonunuza daha çok dikkat etmelisiniz.

ASLAN   Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yılın bu döneminde kendi kişisel konularınıza odaklanabileceğiniz önemli koşullar var. Bitişler ve başlangıçlar dikkat çekiyor. Bu dönemde aileniz ya da eve yönelik işlerle daha fazla meşgul olabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde şahsi alanda adımlar atmak ve gayret göstermek mümkün. 8 Kasım sonrasında sizi sosyal alanda destekleyen ve arkadaşlıkları öne çıkaran olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. 9-10 Kasım civarında ise gruplar içinde daha özenli olmaya çalışın. Bu dönemde fikirlerinizi yaratıcı şekilde ortaya koyabilirsiniz. 

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Akrep burcunda ilerleyen gezegenler size daha fazla gözlem yeteneği, araştırma ve yakın çevrenize odaklanma şansı veriyor. Zihinsel açıdan daha kararlı ve çalışkan olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Haftanın ilk günlerinde sizi psikolojik açıdan meşgul eden konular ve hassasiyetler gündeme gelebilir. 8 Kasım sonrası maddi konularda yeni imkanlar ve ortaklıklar söz konusu olabilir. 9-10 Kasım civarında kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız. 10 Kasım sonrasında evde hareketlilik artmakta. 

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde para durumunuzu ve maddi kaynaklarınızı daha fazla yönetme ve kontrol etme çabası içindesiniz. Karşılıklı konular ve eşinizi ya da ortağınızın ilgilendiren gelişmeler sizi de yakından ilgilendirebilir. Haftanın ilk günlerinde gelecek yönünde daha olumlu beklentiler ve çabalar var. Özellikle 8 Kasım sonrasında kişisel yeteneklerinizi, çekiciliğinizi ve ilişkilerinizi çok daha iyi kullanmaya başlayabilirsiniz. 9-10 Kasım civarında ise eksikleri tamamlama yoluna gitmek gerekiyor. 10’ sonrasında da kafaca oldukça hareketlisiniz.

AKREP    Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Güneş, Mars ve Merkür sizi son derece kararlı, mücadeleci ve girişken kılmakta. Gücünüzü doğru yönde ve yapıcı şekilde kullanmaya çaba sarf etmelisiniz. Kişisel planda pek çok değişiklikler yapabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde kendinizi gösterme konusunda oldukça şanslı sayılırsınız. 8 Kasım sonrasında aşkta ve beraberliklerde kimi zaman gizli ya da platonik durumlar söz konusu olabilir. Özellikle 9-10 Kasım civarında ilişkilerinizde kafa karıştırıcı olabilecek durumlara dikkat etmelisiniz. 

YAY     Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde daha uyanık olmaya çalışmalısınız. Gizli kalan şeyler ya da sizi psikolojik açıdan bağlayan ve kimi zaman endişe yaratan koşullar gündeme geliyor olabilir. Öfkenize dikkat etmelisiniz. Haftanın ilk günlerinde fikirleriniz yönünde daha kolay ilerleyebilirsiniz. 8 Kasım’dan itibaren arkadaşlar arasında ya da sosyal alanda daha olumlu ve dışa dönük fırsatlar gündeme gelmeye başlıyor. 9-10 Kasım civarında da sosyal konulara zaman ayırabilirsiniz. 10’u sonrasında kafaca özellikle daha hareketli bir dönem başlamakta.

OĞLAK Toprak + Öncü  (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde kişisel yeteneklerinizi ve gruplar içindeki çabanızı daha kararlı ve istekli bir şekilde sergileyebilirsiniz. Sosyal alanda kendinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar var. Ancak haftanın ilk günlerinde sizi meşgul eden hassasiyetler ya da bazı endişeler gündeme gelebilir. 8 Kasım sonrasında özellikle iş hayatında ortaklıkları daha iyi yönetmeye ve gündeme gelebilecek fırsatları değerlendirmeye bakın. 9-10 Kasım civarında da bu konulara odaklanabilirsiniz. 10’u sonrasında düşüncelerinizi toparlamakta fayda var.

SAKA    Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Yılın bu döneminde büyük bir çaba ve kararlılık içindesiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde başarı yönünde önemli adımlar atabilirsiniz. İş hayatında ve sorumluluklar alanında uzun vadeli düşünüyorsunuz. Haftanın ilk günlerinde ise ilişkilerinize ve karşılıklı konulara daha esnek yaklaşmak gerekli olabilir. 8 Kasım sonrasında ise size destek verecek ve olumlu haberler getirebilecek gelişmeler mümkün. 9-10 Kasım civarında da bu konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. 10 Kasım sonrasında gruplar ve arkadaşlıklar sizi oldukça harekete geçiriyor. 

BALIK     Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde duygusal enerjinizi ve yeni şeyler keşfetme isteğinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yeni yerler ya da yabancılar hayatınıza değişim getirebilir. Düşüncelerinizi ve sezgilerinizi odaklı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde çalışma ortamınıza ait konular ve çabalar dikkat çekiyor. 8 Kasım sonrasında eşinizden ya da başkalarından gelebilecek destekler söz konusu olabilir. Aşkta ise biraz daha dengeli olmak gerekiyor. 10 Kasım sonrasında özellikle iş hayatında kafaca hareketli bir döneme girmekte esiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort